Kahve falında bir kadının kendini hamile görmek

Kahve falında bir kadının kendini hamile görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının kendini hamile gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında yaşlı kadının hamile görmek hastalanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü hamile kadın görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş hamile kadın görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile bir kadın görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü hamile kadın görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek sevinçli haberler geleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kadının hamile olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top