Kahve falında bir kadını kucağına almak

Kahve falında bir kadını kucağına almak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kucağına almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek olan kadın görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını kucağına almak üzüntülü bir haber alınacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını kucağına almak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kucağına atlamak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top