Kahve falında bir kadın yıkamak

Kahve falında bir kadın yıkamak kazancında bereketin artacağına, yanlış seçimler yapacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadın yıkamak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında bir kadın yıkamak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinde başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın cenazesi yıkamak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın yıkamak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın cenaze yıkamak sağlığını da kaybedeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını yıkamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın ölüsü yıkamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını yıkamak yeni fırsatlar elde edeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top