Kahve falında kadını yıkamak

Kahve falında kadını yıkamak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadını yıkamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında kadın yıkamak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kadın ölüsü yıkamak kazancının iki kat artacağına, planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadın yıkamak zorlukların kolayca aşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın cenaze yıkamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, işinde zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kadın yıkamak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak iki tarafın da çok sevineceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın cenazesi yıkamak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını yıkamak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top