Kahve falında bir erkekten balık almak

Kahve falında bir erkekten balık almak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekten balık almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Kahve falında bir erkekten balık almak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek balık görmek insanlar arasında yüceleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hamsi balık satın almak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında hediye balık almak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balıklı göle düşmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz balık tutmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ömrün uzun olmasına alamet eder.

Kahve falında taş balık görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dev bir balık görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top