Kahve falında bir erkekle yüzmek

Kahve falında bir erkekle yüzmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yüzmek gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında bir erkekle yüzmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun yüzdüğünü görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında erkekle yüzmek atılan adımların başarıya çıkacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle denizde yüzmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda bir erkekle yüzmek fakir fukaraya yardım edileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında bi erkekle yüzmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklar arasında yüzmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında birini yüzdürmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top