Kahve falında birini yüzdürmek

Kahve falında birini yüzdürmek prestij sahibi olunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, bir ömür olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, rahatının da yerine geleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yüzdürmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında karanlikta yüzmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek yüzdürmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine inanılır.

Kahve falında denize dalmak yüzmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında temiz denizde yüzmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak üzüntülerin gideceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Kahve falında birinin derisini yüzmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde güzel yüzmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top