Kahve falında bir erkeği dövdüğünü görmek

Kahve falında bir erkeği dövdüğünü görmek aradığı çareleri bulacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dövdüğünü gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek maddi açıdan zarar edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dövmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek dövmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dövdüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşi dövmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında erkeği dövmek büyük ferahlık yaşayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top