Kahve falında çay topladığını görmek

Kahve falında çay topladığını görmek sorunların günden güne azalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çay topladığını gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Kahve falında yaş çay toplamak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında çay bardağı toplamak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay toplamak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çay toplamak borcunu ödeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında çay topladığını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı toplamak rızkının bollaşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru çay toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay bahçesinde çay toplamak kafa karışıklığından sıyrılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top