Kahve falında bir çocuğun yürüdüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun yürüdüğünü görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işinde terfi edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğunun yürüdüğünü görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunun yürüdüğünü görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun yürüdüğünü görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yürüdüğünü görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun yürüdüğünü görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun yürüdüğünü görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyemeyen çocuğun yürüdüğünü görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top