Kahve falında bir çocuğu sevmek

Kahve falında bir çocuğu sevmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek iftiraya maruz kalınacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verdiği emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu sevmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğu sevmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu sevmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top