Kahve falında kendi çocuğunu sevmek

Kahve falında kendi çocuğunu sevmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, dargınların barışacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında sevdiği çocuğun elini tutmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarıldığını görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu sevmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu sevmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarılmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top