Kahve falında bir başkasını dövmek

Kahve falında bir başkasını dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, güzellik ve hayır geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasını dövmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında asker dövmek alım gücünün artmasına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir adamı dövmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ablasını dövmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini dövmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemerle dövmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında doktor dövmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top