Kahve falında kendini dövmek

Kahve falında kendini dövmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında kendi kızını dövmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında komşusunu dövmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi dövmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine inanılır.

Kahve falında kayınvalideyi dövmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulur.

Kahve falında kediyi dövmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek işinde ustalaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birini birini dövmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top