Kahve falında asker dövmek

Kahve falında asker dövmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker dövmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında asker dövmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında patronu dövmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sopayla birini dövmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmenini dövmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt dövmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini dövmek kısmetin ve talihin açılacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bayan dövmek rızkının kesilmeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top