Kahve falında bikini bölgesi görmek

Kahve falında bikini bölgesi görmek zinde kalacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bikini bölgesi gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında bikini bölgesini kıllı görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında bikini bölgesi görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında kendi bikini bölgesini görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bikini bölgesini temizlemek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bikini bölgesini görmek güzel bir iş fırsatına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında bikinili görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bikini giydiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işarettir.

Kahve falında bikini almak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top