Kahve falında kendi bikini bölgesini görmek

Kahve falında kendi bikini bölgesini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, gıybet edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi bikini bölgesini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında bikini bölgesini görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında bikini bölgesini kıllı görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, işlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bikini bölgesini temizlemek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendi bikini bölgesini görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bikini bölgesi görmek yaşamına bakacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bikinili görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi bikinili görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini bikinili görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top