Kahve falında yüzü olmayan kadın görmek

Kahve falında yüzü olmayan kadın görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bilgi ile donanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü olmayan kadın gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında yüzen kadın görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü kadın görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top