Kahve falında beyaz yorgan görmek

Kahve falında beyaz yorgan görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ticaret sektörüne atılacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sürekli yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı beyaz yorgan görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yorgan görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaflı yorgan görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yün yorgan görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top