Kahve falında beyaz yapraklı ağaç görmek

Kahve falında beyaz yapraklı ağaç görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yapraklı ağaç gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında beyaz yapraklı ağaç görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek ekmeğinin de artacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulur.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yapraklı ağaç görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında renkli yapraklı ağaç görmek rahatın yerine geleceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top