Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Kahve falında kırmızı yapraklı ağaç görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak kolay yoldan gelir elde edeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç yaprağı görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çam ağacı yaprakları görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yapraklı ağaç görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç yaprağı yemek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek ağlayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top