Kahve falında beyaz pirinç görmek

Kahve falında beyaz pirinç görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pirinç gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Kahve falında beyaz pirinç pilavı görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz pirinç görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pirinç görmek köşeye sıkıştıracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış pirinç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç temizlemek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve su görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçli yemek görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top