Kahve falında yıkanmış pirinç görmek

Kahve falında yıkanmış pirinç görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yıkanmış pirinç gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Kahve falında pirinç makarna görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ıslatmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç ve tavuk görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, manevi olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç kavurmak ekonomik durumunun düzeleceğine, küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç torbası görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top