Kahve falında beyaz örtülü bayan görmek

Kahve falında beyaz örtülü bayan görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz örtülü bayan gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Kahve falında beyaz örtülü bayan görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine inanılır.

Kahve falında yüze beyaz örtü görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel örtü görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini beyaz örtülü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayatın temposunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top