Kahve falında kendini beyaz örtülü görmek

Kahve falında kendini beyaz örtülü görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kendini beyaz örtülü gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında kırmızı beyaz örtü görmek sevdiği birine hediye alacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtülü yatak görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü bağlamak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz örtü sermek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top