Kahve falında beyaz nişanlık giymek

Kahve falında beyaz nişanlık giymek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, tartışma yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında beyaz nişanlık giymek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında bordo nişanlık giymek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında nişanlık giymek gönül yaralarının iyileşeceği, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe nişanlık giymek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top