Kahve falında nişanlık giymek

Kahve falında nişanlık giymek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, vefa göstereceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan tuvaleti giymek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pembe nişanlık giymek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nişanlık giymek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında nişan kıyafeti giymek bir sebeple çok zarar edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top