Kahve falında beyaz gömlek aldığını görmek

Kahve falında beyaz gömlek aldığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek aldığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında beyaz gömlek aldığını görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gömlek aldığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil gömlek aldığını görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle görmek kazancını katbekat arttıracağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlekli erkek görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek umutlanacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top