Kahve falında yeşil gömlek aldığını görmek

Kahve falında yeşil gömlek aldığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gömlek aldığını gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında yeşil gömlek aldığını görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek aldığını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek aldığını görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gömlek almak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil gömlek giymek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top