Kahve falında beyaz bir kedi görmek

Kahve falında beyaz bir kedi görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kedi gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında beyaz van kedisi görmek çocuklar gibi şen olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde beyaz kedi görmek kötü günler geçireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek sahip olacağı malın faazlalığına, kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru kedi görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renkli kedi görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediyi sevmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top