Kahve falında beyaz çıngıraklı yılan görmek

Kahve falında beyaz çıngıraklı yılan görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çıngıraklı yılan gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Kahve falında beyaz çıngıraklı yılan görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çıngıraklı yılan görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında siyah çıngıraklı yılan görmek kendisini keşfedeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında çıngıraklı yılan görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında sarı çıngıraklı yılan görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çıngıraklı yılan görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek çıngırağı görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz yılan görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top