Kahve falında siyah çıngıraklı yılan görmek

Kahve falında siyah çıngıraklı yılan görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çıngıraklı yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında siyah çıngıraklı yılan görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çıngıraklı yılan görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında sarı çıngıraklı yılan görmek üzüntülerin günden güne artacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çıngıraklı yılan görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çıngıraklı yılan görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çıngıraklı yılan görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında bebek çıngırağı görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan siyah yılan görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top