Kahve falında beyaz bıçak görmek

Kahve falında beyaz bıçak görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bıçak gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bıçak görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak taşıdığını görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında birinin arkadan bıçaklandığını görmek işlerinizin bozulacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında bogazından bıçaklanmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla odun kesmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklanıp öldüğünü görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak dayamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top