Kahve falında bogazından bıçaklanmak

Kahve falında bogazından bıçaklanmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bogazından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kavgada bıçaklanmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Kahve falında alnından bıçaklanmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla vurulmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla saldırmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kaşık görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top