Kahve falında beyaz ayakkabı çıkarmak

Kahve falında beyaz ayakkabı çıkarmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, maddi zararlara uğrayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı çıkarmak gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında beyaz ayakkabı çıkarmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayakkabı çıkarmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı çıkarmak keyfinden ve neşesinden olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdan taş çıkarmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çıkarmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden ayakkabı çıkarmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top