Kahve falında ayakkabıdan taş çıkarmak

Kahve falında ayakkabıdan taş çıkarmak ön plana çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kazancının da artacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıdan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıdan taş çıkarmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden taş çıkarmak el üstünde tutulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında taştan altın çıkarmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında denizden taş çıkarmak küskünlük yaşanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ağzından taş çıkarmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top