Kahve falında şişmiş burun görmek

Kahve falında şişmiş burun görmek büyük başarı kazanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, mülk sahibi olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında şişmiş burun gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında şişmiş burun görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında burun şişmiş görmek harcama gücünün artacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında şiş burun görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delik burun görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek burun silmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buruna yumruk yemek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işarettir.

Kahve falında burun aktığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top