Kahve falında bebek ve kedi görmek

Kahve falında bebek ve kedi görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek ve kedi gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kedinin bebek olduğunu görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Kahve falında kedi bebek görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ve bebek görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Kahve falında bebek kedisi görmek mevlit okutacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına inanılır.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek kısmetin ve talihin açılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ve kedi görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kedi görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek insanları hak yoluna çağıracağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top