Kahve falında bebek kedisi görmek

Kahve falında bebek kedisi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kafa dinleyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kedisi gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bebek kedisi görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ve kedi görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi bebek görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında kedi ve bebek görmek başarıdan başarıya koşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kedi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin bebek olduğunu görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek uzun süre işsizlik çekeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top