Kahve falında bebek şekerleri görmek

Kahve falında bebek şekerleri görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hem yıpranacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında bebek şekerleri gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında bebek şekeri görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek şekerleri görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sağlığının da bozulacağına inanılır.

Kahve falında şeker vermek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torba şeker görmek düşmanların önlerinin açılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri yemek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına alamet eder.

Kahve falında şeker toplamak dileklerinin kabul olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kestane şekeri görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekten şeker almak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top