Kahve falında bebek koltuğu görmek

Kahve falında bebek koltuğu görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek koltuğu gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına inanılır.

Kahve falında bebek koltuğu görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altını aldığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında koltukla uçmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk satmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında deri koltuğa oturmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltukta yatmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top