Kahve falında bebek göbeği kesmek

Kahve falında bebek göbeği kesmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında bebek göbeği kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bebek göbeği kesmek çok büyük kısmetler kazanacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek rakiplerini geride bırakacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında göbek bağı kesmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek bağını kesmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında göbek kesmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonu kesmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top