Kahve falında bayırdan kaymak

Kahve falında bayırdan kaymak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bayırdan kaymak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında bayır aşağı kaymak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayırdan kaymak hayatının güzelliklerle dolacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayır aşağı yürümek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bayır aşağı inmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalettir.

Kahve falında dağ bayır koşmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına inanılır.

Kahve falında bayır aşağı koşmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına yorulur.

Kahve falında dik bayır görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ bayır görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top