Kahve falında dağ bayır görmek

Kahve falında dağ bayır görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ bayır gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında dağ bayır gezmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ bayır görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ bayır çıkmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dağ bayır koşmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bayır görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top