Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hastalıklarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek şansın kapanacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak işinde terfi edeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kem gözlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top