Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top