Kahve falında başkasının sünnet olduğunu görmek

Kahve falında başkasının sünnet olduğunu görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak aşık olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının sünnet olmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sünnetsiz görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında sünnet düğününe gitmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top