Kahve falında kendini sünnetsiz görmek

Kahve falında kendini sünnetsiz görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, işi ile gündeme geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini sünnetsiz gördüyseniz:

  • Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ya da iş hayatınızla ilgili bilgi arttırıcı egzersizlere ayırmalısınız.

Kahve falında sünnet ederken görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının sünnet olduğunu görmek kazancın artmasına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında sünnet namazı kıldığını görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet pelerini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında sünnet hazırlığı yapmak başarısının düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnetini görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnetsiz olduğunu görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top