Kahve falında kadının sünnet olmak

Kahve falında kadının sünnet olmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının sünnet olmak gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında kadın sünnet olmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının sünnet olmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın sünneti görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalettir.

Kahve falında sünnet ettirdiğini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Kahve falında kendi kendini sünnet etmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sünnetsiz organ görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet olacak birini görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, tatsız durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top