Kahve falında bir kişinin düştüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin düştüğünü görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, işlerin düzgün gideceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin düştüğünü görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin balkondan düştüğünü görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin denize düştüğünü görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden bişey düşürmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete et düşürmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, hem verimi yükselteceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top